Jeg liker å reise. ✈✈✈

Woot! Heisann! Her kommer den sjette posten! Kapittel 6 handler om ferieaktiviteter, reiser og transport, enkle trafikkregler, ulike steder i Norge, kart og bibliotek. Jeg lærte om hvordan man forteller om ferieaktiviteter og reiser, kjøper billetter, spør om busstider, reisetid og distanser og snakker om traffik og skilt.

Jeg har mange hobbyer, men jeg liker å reise best! Derfor laget jeg denne bloggen. De siste årene har jeg vært til 15 land. Det var vanskelig å bestemme at jeg måtte forlate jobben min som lærer og flytte ut fra Filippinene. Men noen ganger må man gå ut fra komfortsone sin. Hver gang jeg fikk sjansen bestilte jeg fly eller tog billeter og reise, enten alene eller sammen med venner.

Jeg synes at forskjellige steder tilbyr forskjellige og fargerike opplevelser, så jeg har ingen favorit. Jeg har vært på Filippinene, Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Italia, Vatikanstaten, Tyskland, Sveits, Frankrike, Latvia, Belgia, Tsjekkia, Ungarn og Hellas. Desverre bør jeg avstå fra å reise de neste 18 måneder. Jeg sparer penger for å få studievisum her i landet.

Når jeg får visum skal jeg fortsette med å reise. Jeg ønsker å besøke alle land i verden, unntatt de krigsrammedeland, selvfølgelig. For nå skal jeg ta spaserturer i nabolaget. 😉 Norge har vakre utsikt og natur, både i byen og på landet.

Jeg kom til Norge for 6 måneder siden. Nå kan jeg forstå flere ord og traffik skilt. Jeg kan også bestille billetter og spør om informasjon om reisetider og ruter på norsk. Hmm.. arbeidsplassen og huset hvor jeg bor er det samme, så har jeg vanligvis god tid. Jeg prøver å bli ferdig med arbeid tidlig så får jeg studietime etterpå. Her er noen uttrykk fra kapittel 6 av På Vei boka. Lykke til!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s