Vanligvis

Woot! Hei sann, alle folk i hele verden! Går det bra?

I dag gikk det bra for meg. Jeg sto opp kl. 6.30 slik som hver dag. Da jeg gikk opp trappene var jeg overrasket. Verts-faren min spiste frokost med barna! Vanligvis var det bare jeg og de barna som spiser frokost sammen. Men han tok ikke lang tid før han dro på jobben.

Etter frokost levert jeg barna til barnehagen. De var flinke, so de gikk ikke så vanskelig for meg. Jeg gjorde husarbeid etterpå. Kl. 12 ble jeg ferdig med arbeid.

Jeg satte meg ned og begynte å tenke på mange ting. Det gjør jeg vanligvis. Ofte har jeg en realisering. Jeg prøver også å skrive hva det er jeg tenker på. Så tok jeg dagboka mi og skrev.

“The more I age, the more I realize:

  • That having a few good friends is better than having lots who you don’t really know well and vice versa.
  • That time is really precious to spend with people who can’t put their phones down and listen attentively while you enthusiastically tell a story.
  • That the reason most men run after their exes is because they’re guilty. But that oftentimes, there is no cure for the guilt.
  • That you are not as special as you think, people don’t really bother, so there is no reason to punish yourself for what other people will say or think about you.”

🙂 Huff. Hvorfor tenker jeg om mange ting om livet? Men folk sier at de som tenker langt og godt er det som er intelligent. haha

Kl. 3 begynte jeg med å lage middagen. Og så hentet jeg barna. Etter at vi spiste middagen besluttet jeg at jeg måtte legge en tekst her på bloggen min. 😉

Disse er det jeg gjør vanligvis. Jeg vil så gjerne gå på universitetet igjen, men nå er ikke det perfekte tidspunktet. Jeg har også mange hobbyer. I fritid tar jeg en spasertur eller leser jeg en bok. Noen ganger tegner jeg også, maler, eller lager noen kreativt. Jeg liker å reise, å treffe nye og gamle gode venner, å synge på karaoke eller youtube filmer, å rydde opp, og å skrive. Jeg liker ikke så mye å lage mat, men det går greit. Å lære nye oppskrifter kan være morsom, synes jeg.

Dessuten er jeg opptatt med å lære norsk. På kapittel 2 av På Vei teksbok lærte jeg om hilsningsfraser, samtalefraser, og om hvordan man forteller om hva hun/han gjør. Så… Dut vet nå hva jeg gjør vanligvis. haha Hva med deg? Hva driver du med på tida?

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s