Jakten på kjærligheten

Her kommer den tredje posten for å lære norsk selv. Kapitel 3 handler om hvordan man treffer folk og venner i Norge, og hvordan man inviterer noen til hendelser, handler stuff i kiosken, og inngår avtaler. Dette er betimelig fordi jeg opplevd noe relevant.

I går gikk jeg på en date (deit) med en flott svensk gutt som bor i Drammen. Vi ble kjent med hverandre på nettet, og sendte lange e-poster før vi møtes i Oslo. Han inviterte meg til middag og kaffe, og vi avtalte å møte ved siden av den tiger statuen i byen.  Jeg synes at han er veldig kjekk, og det var hyggelig å snakke med ham om ingen og alt. Jeg ble med ham i 5 timer! Men jeg er litt usikker på om han føler seg det samme. Han  bare slo opp med en lang tid kjæreste, og jeg vet ikke hvis normen her i Norge er å se flere andre samtidig. Der er ingen eksakt måte å vite. Han sa at jeg må konsentrere meg med det nåværende tidspunktet, og at fremtiden er hva vi gjør det (eller den som vi har laget). Men.. det er lettere sagt enn gjort.

Hva skal jeg gjøre? Tradisjonen på Filippinene er at menn bør løpe etter jentene. Men hva hvis han ikke løpe etter meg? Må jeg ta kontak med andre gutter eller må jeg bare vente på ham? Jeg hadde et kort forhold med en dansk fyr før, og jeg fokuserte på ham mens han sjekket ut andre jentene. Det gikk ikke bra, og det føles ikke bra! Så vil jeg ikke ha en slik situasjon igjen.

Så få dere se, at å treffe og å bli venner/kjærester med nordmenn er vanskelig. haha Men jeg skal bli optimist og ikke tenke på den så mye! Jeg er så sulten akkurat nå. Skal lage middag snart, og vi har to gjester, så må jeg gjøre det tidlig. Vi skal ha wokrett og ris. Nom nom!  Kl 17 spiser vi midaggen, og den er om 4 timer. Jeg må få noe å spise NÅ!!!!!

Oh ja. På kapitel 3 lærte jeg om min egen person og mine relasjoner til andre, tall og enkel hverdags-matematikk (liker ikke matematikk), og adverber hit-her, dit-der. Ses og ha det!

 

Advertisement

5 thoughts on “Jakten på kjærligheten

 1. Det høres gøy ut! Jeg håper alt gå bra med dere. Det er interessant at hvert land har sine egne dating regler, men det gjør det vanskelig for folk fra andre land. XD
  Og jeg lærer også norsk akkurat nå, men jeg har ikke ei bok. Jeg bruker bare internettet.
  Ha en fin uke!

  Like

   1. Nei, jeg bor ikke i Norge. Jeg kommer fra USA men jeg har mange slektninger i Norge og reiser der ofte. 🙂 Derfor lærer jeg norsk. Hvor bor du i Norge?

    Like

   2. Det høres fint ut! Jeg har ikke vært i Bærum men jeg besøkte Oslo siste sommeren og det var hyggelig. Jeg tror jeg skal reise til Norge enten neste sommeren eller den ene etter. Hvis du kommer til USA kan du se New York city 😀 (jeg bor i New York)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s