Liker du å kjøpe?

Woot! Hei! Her er den sjuende posten på norsk. 😉 Jeg lærer mens jeg venter på vaskimaskiner. haha Husarbeid i Norge er 101% lettere enn det på Filippinene. Nordmenn har alt som hjelper med å gjøre husarbeid så fort.

Kapittel 7 er ganske kort. Jeg lærte om hva skjer i butikken — hvordan man kjøper klær og mat, f eks snakker om farger, priser og størrelser. Å handle noen er ikke min favoritt ting å gjøre. Jeg kan bli i butikken mange timer uten å kjøpe noen. Hvorfor? Fordi jeg innså at jeg trenger ikke tingen. Jeg blir lett distrahert. Dessuten finner jeg å velge/bestemme hvilken er finere/finest vanskelig!

Å bo i Norge er for dyr! Så må jeg lage “smart choices” når jeg handler eller kjøper noen i butikken. Men.. Jeg prøver å bli ikke så stresset. Jeg er ganske sikker på at det er andre måter for å nå drømmer mine i livet.

Her er noen uttrykk fra Kapittel 7 av På Vei boka. Det er viktig å lære når man bør bruke lyst på og lyst til, synes jeg. Lykke til!

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s