Hvordan føler du deg?

Ha! Det var lang tid siden da jeg skrev noe på her. 😛 Life gets in the way, noen ganger. Nå må jeg konsentrere meg mer om å bli ferdig med det refresher course. Kjæresten min sier alltid at jeg bør prøve å unngå å bruke blandede norsk og engelsk i en setning. Sta, jeg!

Vel.. vi hadde en deilig feiring av Valentine’s Day og monthsary. Han tok meg med til et cruise, og vi tok en spasertur til Spiraltoppen i Drammen. Jeg er veldig forelsket. Jeg føler meg elsket og han tar seg av meg. Jeg hadde ikke planlagt å bli forelsket og være i et forhold, men han kom og han sa at han skal bli med meg. Jeg er glad fordi han støtter meg selv om jeg er fortsatt i prossessen med å bestemme hva jeg ønsker å være og hva jeg vil gjøre med livet mitt. Jeg gleder meg alltid til å se ham igjen!

Så her er jeg.. Jeg gjør delen min for å bli sammen med ham i fremtiden. Fint å tenke på at jeg gjør noe bare for meg selv og familien min før, men nå tenker jeg på ham også. hehe

Hva med kapittelet? Det handler om helse og den norske helsetjenesten. Jeg har opplevd å bestille en time hos legen tre ganger i de siste 7 måneder, og jeg synes at de kan gjøre jobben bedre. Første gangen jeg var på Stabekk legesenteret var på grunn av swollen lymph node i halsen min. Legen sa at jeg trengte ikke å gjøre noe om det. Ei uke etter reiste jeg på Filippinene og gikk på sykehuset der borte. Legen sa at jeg hadde swollen lymph node og foreskrevet dyrt medisin. Jeg tok medisin for to uker og klump i halsen min ble borte.

Andre ganger hadde jeg vinter allergi. Legen ga effektivt medisin, men hun var sent og snakket med meg bare i 10-15 minutter. Så lurte jeg om hvorfor den heter “time hos legen” og ikke en kvarter. hehe

Jeg håper at jeg trenger ikke å besøke legesenteret igjen.. helst snart. Egenandelen hver gang jeg bestiller en time (en kvart) hos legen er veldig dyrt for meg. Derfor må jeg bli forelsket alltid og bli frisk som en fisk! Jeg spiser sunn mat og prøver å gjøre noe mosjon ofte om dagen. Og ja. Ris er sunn! Liker ikke sports, men jeg tar spasertur når det er mulig.

Kapittel 11 handler også om forskjellen mellom synes og tror, og om verb tenses and aspect. Det er ikke så mange uttrykk, og jeg er opptatt i dag så jeg skal bare skrive dem og ikke lage en lydfil.

Hvordan føler du deg?     –      Jeg føler meg frisk./ Jeg føler meg ikke så bra.

Hva er i veien med deg?   –      Jeg har vondt i halsen.

Hva feiler det deg?             –     Jeg har feber.

Er du i god form?               –      Ikke så veldig. Jeg må begynne å trene.

Har du feber?                      –      Jeg tror det.

Gjør det vondt?                   –      Ja, det verker i hele kroppen.

God bedring!                       –      Takk.

 

Sånn! Ses! 😉  

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s